Oaza de liniște de la „Caii din Vale”. Un loc minunat pentru „Școala Altfel”

Cristina Gaje (studentă anul III, Pedagogia învățământului primar și preșcolar)

Consider că acest loc minunat despre care vreau să vă vorbesc este perfect pentru a face ceva deosebit cu elevii în săptămâna ”Școala altfel”. Pentru ora de Educație civică ar avea multe de învățat vizitând și descoperind acest loc.

Fiind studentă în anul 1, făcând practică la clasa a II-a, am nimerit să pot însoți clasa în acest loc într-o zi din ”Școala altfel”. Învățătoarea a vrut să ducă copiii înafara școlii, să fie ceva mai deosebit, așa că a închiriat un autocar. Ajunși acolo, atracția mare pentru elevi au fost caii și barca. Cu nerăbdare, dar cuminți în același timp, fiecare copil și-a așteptat rândul la călărie. Apoi la fel la plimbarea cu barca. După ce au mâncat și băut ceva bun la terasă, au continuat cu jocurile în aer liber și tiroliana. M-a surprins cât de civilizați au fost, din toate punctele de vedere, pe autocar, la masă, în timpul jocurilor, chiar și la așteptatul la rând pentru călărie, deși erau 30.

O adevărată oază de verdeață, acest loc este ferit de agitaţia orașului, chiar dacă se află la doar câţiva kilometri de Oradea. Situat în mijlocul pădurii, locul este o destinație ideală pentru familiile care vor să scape de agitația oraşului, de ochii lumii sau ai curioșilor şi își doresc să se relaxeze în natură sau să sarbătorească diferite evenimente, deoarece în acest loc se organizează tot felul de festivități (dacă e nevoie).  Acest loc vă transpune într-o altă lume.

Copiii se pot bucura de jocuri în aer liber, de tiroliană, călărie sau plimbări cu barca, in timp ce parintii savureaza bauturile racoroase si mancarea traditionala la terasa situata pe malul lacului. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: